HOME » VERKOPEN VIA BOL.COM

Meer verdienen dan ooit?


Wij leren jou hoe je succesvol kunt verkopen via Bol.com, dit doen wij jou door een gratis e-book aan te bieden van maar liefst 115 pagina's. In dit e-book nemen we globaal door:

 

  • Hoe je een verkoopaccount aanmaakt

  • Hoe jij artikelen aanbiedt

  • Hoe je artikelen kunt verkopen

  • Hoe jij jezelf onderscheidt van de concurrentie

  • Waar jij leveranciers kunt vinden binnen de Europese Unie en daarbuiten


E-Commerce is booming. Kijk naar elke statistiek die je kunt vinden, en je zult zien dat het alleen maar blijft groeien. Wij geloven dat iedereen potentie heeft om een puntje van deze gigantische taart mee te pikken. Het enige wat je nodig hebt is doorzettingsvermogen, gezond verstand, en een goede dosis lef.


Op onze website ben jij op de juist plek wanneer je op zoek bent naar informatie over:

  • Het opstarten van een Bol.com business

  • Het leren van technieken, trucs en handigheden 

  • Het professionaliseren van jouw huidige Bol.com business

Wat zijn de voordelen?


Bol.com is een bekend verkoopplatform in Nederland. Meer dan 20 jaar geleden zijn ze begonnen als online boekenwinkel. Sindsdien is het aanbod van Bol.com steeds breder geworden. Cd's, videobanden, games, discmans, cd-spelers en mobiele telefoons. Ze zijn allemaal te kopen op Bol.com.

Tegenwoordig telt het platform meer dan 23 miljoen artikelen. Bijna de helft van de omzet komt van de partners van Bol.com. Met andere woorden: niet Bol.com zelf, maar de aanbieders die spullen verkopen via Bol.com. Dit betekent dat ook jij één van die vele partners van Bol kunt worden. 

Groot bereik


Een van de grootste voordelen van verkopen op Bol.com is het bereik. In 2017 bereikte Bol.com nog zo'n 7 miljoen klanten, tegenwoordig ligt het bereik nog veel hoger.

✔ Bereik 10 miljoen klanten in Nederland en België 


✔ Franstalig België (Wallonië) wordt in de zomer van 2020 toegevoegd aan dit bereik 

✔ Meer dan 1900 medewerkers

 

No cure no pay


Een groot voordeel van het verkopen op Bol.com? Je betaalt alleen commissie, wanneer je een product hebt verkocht. In tegenstelling tot Amazon. Hier dien je  39 € (excl. btw) per maand te betalen.

✔ Geen vaste maandelijkse kosten

✔ Betaal per sale

✔ Transparant en overzichtelijk te vinden op Transparant en overzichtelijk te vinden hier


Logistiek via Bol


Met Logistiek via bol.com zul je veel tijd besparen en het levert doorgaans meer omzet op. Met logistiek via bol.com hoef jij zelf niet meer de producten op te slaan, in te pakken en te verzenden. Dit gehele proces wordt uit handen genomen door bol.com. 

✔ Logistieke proces uit handen geven

✔ Enorm tijdbesparend

✔ Klantenservice wordt door Bol.com verzorgd

✔ Meer bezorgopties voor de consument

✖ Soepel retourbeleid van Bol.com

✖ Er is sprake van een voorraadplafond 

 

Marketing


Marketing, online advertenties en SEA (zoekmachine-adverteren) is steeds duurder geworden. In 2020 zal dit niet heel anders zijn. Als jij een webshop bent begonnen - dan zal een heel groot deel van jouw budget besteed moeten worden aan marketing wanneer je succesvol wilt worden. 

Online advertenties en online marketing biedt nog steeds veel kansen. Aangezien de toenemende mate van concurrentie, wordt online adverteren steeds duurder. 

Wanneer je verkoopt via bol.com, zullen zij de online marketing voor jou doen. 

Datagedreven onderzoek doen


Data is ontzettend belangrijk voor het succes van jouw onderneming. Zo ook als je aan de slag gaat als bol.com partner. Gelukkig zijn er vele manieren waarop je aan data kunt komen - die je helpt om jouw omzet te verhogen. Bol.com biedt de mogelijkheid om de zoektrends te bekijken in jouw verkoopportaal. 

Zo kun je gericht zien waar de klanten van Bol.com, naar op zoek zijn. Hiermee kun je valideren of er voldoende vraag is naar een bepaald product, voordat jij begint met het verkopen van het product. 

Sneak preview van het e-book


Wacht nu niet langer


Wij vinden dat iedereen de kans moet hebben om te beginnen met E-Commerce en verkopen via Bol.com is een ideale eerste stap! Tegenwoordig zie je dan ook steeds meer cursussen en trainingen om te beginnen met verkopen via Bol.com.  Wij vinden de prijzen die voor deze trainingen gevraagd worden, geheel buiten proportie en niet naar verhouding wat je ervoor betaalt!

Om die redenen hebben wij ervoor gekozen om heel veel van onze ervaringen en feitelijke kennis te bundelen in dit E-Book van 115 pagina's! 

Het is heel veel kennis, dus we raden je aan om dit niet in een keer te lezen. Neem het rustig door en kom weer terug wanneer jouw focus optimaal is. Wanneer je vragen hebt, dan kun je het aan ons laten weten via de reacties hieronder.


Heel veel leesplezier!

ChainBreakerz.