HOME » Test jouw ondernemersvaardigheden

Is ondernemen wat voor jou?

Misschien ben jij al overtuigd van jouw ondernemersvaardigheden en weet je gewoon dat het een kwestie van tijd is, voordat jij begint. Of misschien ben jij er helemaal niet zeker van of jij de capaciteiten hebt om een ondernemer te zijn, maar wil je toch kijken of het ondernemen iets voor jou kan zijn in de toekomst!

Test jezelf

Wanneer jij aan de slag gaat als zelfstandig ondernemer komen er vele situaties op je af. In de meeste gevallen ben jij de enige verantwoordelijke en dat kan een bedrijvend gevoel geven - maar het kan ook zwaar op jouw schouders wegen. Wanneer je eenmaal begint met ondernemen en jouw huidige baan opgeeft, dan moet je er wel zeker van zijn dat het de juiste keuze is!

Om die reden hebben wij twee goede ondernemerstests uitgekozen die jou helpen om de knoop door te hakken. Uiteraard kun jij een van deze twee tests maken uit pure nieuwsgierigheid. 

Mocht je twijfelen of het ondernemen wel voor jou is en wil je daar eens over in gesprek gaan? Neem dan contact met ons op! We helpen jou graag met onze eigen ervaringen. 

Klaar voor de start?

Fantastisch, laten we beginnen. We hebben een eenvoudig stappenplan met hier en daar wat tips voor je gemaakt zodat je weet waar je aan toe bent.
Klik op de knop hier onder voor het handige stappenplan.

Nog steeds aan het twijfelen?

We snappen dat het hoe dan ook spannend is om te beginnen. Juist de eerste stap - het starten - is zo eng. We gaan daarom graag met je in gesprek, om al je vragen en eventuele zorgen te beantwoorden. Uiteraard gratis en vrijblijvend, want we zijn er echt om je te helpen.