HOME » STARTEN ALS ONDERNEMER

Starten als ondernemer

Wil jij starten als ondernemer - of ben je een startende ondernemer en zou je op de juiste richting op willen gaan? Dan voorzien wij jou graag van tips, feiten waarvan jij op de hoogte moet zijn, en handige weetjes. 

IK WIL STARTEN

Jij wilt dus beginnen als ondernemer?

Gefeliciteerd - dan behoor jij tot het select clubje van 1.9 miljoen gekken die liever 80 uur in de week willen werken aan hun eigen projecten, dan dat ze werken voor een baas.

Het is niet voor iedereen. Maar dat wist je waarschijnlijk al, dus we gaan je niet meer waarschuwen of tegenhouden. We willen hier inzichtelijk voor jou maken wat voor stappen jij dient te doorlopen voordat jij met een gerust hart kunt ondernemen.

IK BEN AL GESTART

Jij bent dus al begonnen als ondernemer?

Gecondoleerd - dan behoor jij tot het select clubje van 1.9 miljoen gekken die zich weleens afvraagt of dit wel de juiste keuze was. Late uurtjes tot in de nacht, onder de invloed van koffie.

Het is niet voor iedereen. En soms vraag je weleens af of het wel voor jou is. Hoe dan ook blijf je stug doorgaan met ploeteren en strijden. Wij willen jou helpen in jouw strijd. Versimpel een aantal processen, bespaar tijd en houd het hoofd koel.

Of bedenk bij welke stap jij momenteel bent